Wandel- en fietsroutes

Wij hebben twee eigen wandel routes: 
In samenwerking met Fokke Linssen.

● Bras-Koer – Oostermaet 7,1 km.        
Bekijk   hier de route.

● Bras-Koer – Oostermaatsdijk 12,5 km.
Bekijk 
hier de route. 

Ander wandelroutes:
● Krange op de weg. Dit zijn korte ommetjes van ongeveer 2 kilometer rondom het dorp Lettele. Wie zin heeft in een wat langere wandeling, kan ervoor kiezen om de ommetjes aaneensluitend te lopen. De gehele route is zo’n 9 kilometer.

● Het Oostermaet. Kom tot rust in landgoed Oostermaet, gelegen tussen de dorpen Lettele, Okkenbroek en Bathmen. Er is voor elk wat wils, want er zijn meerdere wandelroutes in de bosrijke omgeving te vinden.

● Wandelnetwerk Salland. De routes die binnen dit netwerk vallen, kan je vinden op het infobord bij Bras-koer. Kom gerust aan het begin of het einde van jouw wandeling een bakje koffie doen op het terras!

Fietsroutes:

● De Heks van Lettele. Tijdens deze fietsroute volg je het spoor van de legende de Heks van Lettele en Pier de Rover. De hele tocht is zo’n 40 kilometer, maar kan worden ingekort naar 8 kilometer.

● Oostermaet. Naast wandelen kan er ook worden gefietst in het natuurgebied Oostermaet tussen de dorpen Lettele, Okkenbroek en Bathmen

Voor meer informatie over fiets- en wandelroutes kan je terecht op de site van  Salland Natuurlijk Gastvrij.

Goed om te weten: De Koerkamp verzorgde jarenlang ontvangsten voor wandel- en fietsclubs. Dat kan ook nog steeds bij Bras-Koer! Wil jij met jouw wandel- of fietsclub langskomen, neem gerus contact met ons op.